Personvernerklæring

Ditt personvern er beskyttet ved behandling av personopplysningene dine på lik linje med at sikkerheten til all forretningsinformasjon er meget viktig for oss. Vi behandler personopplysninger som innhentes når du besøker nettstedene våre, fortrolig og selvsagt i samsvar med lovbestemmelsene.

Registrering og behandling av data

Når du besøker nettstedet vårt, lagrer nettserveren vår automatisk IP-adressen til din internettleverandør. Vi registrerer også nettstedet du besøker oss fra, datoen for og varigheten av besøket, samt type nettleser og operativsystem. Vi bruker disse dataene til statistiske formål, for å diagnostisere serverproblemer og for å forbedre Internett-tjenesten vår.

Dette nettstedet bruker Google Analytics

Google Analytics, en internettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»), bruker såkalte «Cookies» eller informasjonskapsler. Dette er tekstfiler som lagres på din datamaskin, og gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som blir produsert gjennom cookies over bruken av denne nettsiden (inkludert IP-adressen som blir anonymisert med metoden "anonymizelp" slik at den ikke kan tilordnes en tilkobling), overføres til en av Googles servere i USA og lagres der.

Google vil bruke denne informasjonen til å analysere din bruk av nettstedet, sette sammen rapporter om aktiviteten på nettstedet til eieren og tilby andre tjenester relatert til aktiviteten på nettstedet og internettbruken. Google vil overføre denne informasjonen til en tredjepart hvis loven krever det eller denne tredjeparten bearbeider disse dataene på oppdrag fra Google. Google vil under ingen omstendigheter sette IP-adressen din i forbindelse med annen data fra Google.

Du kan forhindre installasjon av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene på programvaren til nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at dette kan føre til at noen funksjoner på dette nettstedet ikke kan brukes i full omgang.

Ved å bruke dette nettstedet erklærer du at du er inneforstått med behandlingen av dataene som er innhentet om deg på moten som er beskrevet og for de formål som er angitt ovenfor.
Ønsker du ikke at Google Analytics skal innhente data i fremtiden kan du unngå dette ved å installere et deaktiverings-add-on (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) for nettleseren.

Du kan forhindre at Google Analytics registrerer data ved å likke på følgende link. Det installeres en Opt-Out-Cookie som forhindrer fremtidig registrering av dataene dine ved besøk av dette nettstedet:

Deaktiver Google Analytics

Bruk av Siteimprove Analytics

Dette nettstedet bruker Siteimprove Analytics, en internettanalysetjeneste fra Siteimprove GmbH. Siteimprove Analytics bruker såkalte cookies, eller informasjonskapsler, som er tekstfiler som lagres på din datamaskin, og gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som informasjonskapslene gir om din bruk av dette nettstedet (inkludert brukerens krypterte IP-adresse), overføres til en av Siteimproves servere i Danmark og lagres der. Siteimprove bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet og til å sette sammen rapporter om aktiviteten på nettstedet til eieren av nettstedet. Siteimprove overfører ikke disse opplysningene til en tredjepart. IP-adresser blir ikke reversibelt anonymisert før etterspurte data blir tilgjengelige hos Siteimprove Analytics. Installasjonen av informasjonskapsler kan forhindres ved hjelp av en tilsvarende innstilling i brukerens nettleser. Dette kan imidlertid føre til at ikke alle funksjoner på dette nettstedet kan benyttes fullt ut. Ved å bruke dette nettstedet erklærer du at du er inneforstått med behandlingen av dataene som er innhentet om deg på den måten som er beskrevet og til det formålet som er angitt ovenfor. Du kan forhindre at Siteimprove Analytucs registrerer data ved å klikke på følgende link. Da installeres en Opt-Out-Cookie som forhindrer fremtidig innsamling av dine personlige data når du besøker dette nettstedet.

Deaktiver Siteimprove Analytics

Bruk av Google reCaptcha

For å beskytte ordrene dine som du legger inn via skjemaet på internett bruker Kaeser Kompressorer AS reCAPTCHA-tjenesten fra Google Inc. (Google) Forespørselen avgjør om registreringen foretas av et menneske eller misbrukes gjennom automatisert maskinell behandling. Forespørselen inkluderer å sende IP-adressen og eventuelt ammem data som trengs til tjenesten reCAPTCCHA til Google. For dette formålet blir dine data overført til Google og brukt også der. Ved å bruke reCAPTCHA går du med på at registreringen din brukes til å digitalisere gamle verk. Hvis IP-anonymisering på dette nettstedet er aktivert, blir IP-adressen din innenfor EU og EØS-området på forhånd kortet ned av Google. Kun unntaksvis blir hele IP-adressen overført til en Google server i USA og forkortet der. Google vil på oppdrag av eieren av nettstedet bruke denne informasjonen til å analysere din bruk av denne tjenesten. IP-adressen som sendes fra nettleseren din som en del av reCaptcha vil ikke bli slått sammen med annen data levert fra Google. Googles egne datavernbestemmelser gjelder for disse dataene.

Mer informasjon om Googles retningslinjer for personvern finner du her: http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Bruk av Google Maps

Dette nettstedet bruker «Google Maps API» fra Google Inc. (Google) for å gjengi kartmateriale visuelt. Ved bruk av Google Maps innhenter, behandler og bruker Google også data om hvordan besøkende på nettsiden bruker funksjonen Maps. Vilkårene for bruk av Google Maps finner du under Vilkår for bruk av Google Maps. Mer informasjon om Googles retningslinjer for personvern finner du her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

For enkelte tjenester og opplysninger på vår nettside (f.eks. søknader på nett, registrering for nyhetsbrev eller seminarer, samt bruk av kontaktskjema) trenger vi dine personopplysninger, som for eksempel navn, postadresse og e-postadresse. Vi samler kun slike opplysninger hvis det er nødvendig å behandle forespørselen din. Forespørselene dine og opplysningene i dem blir sendt internt til ansatte i firmaets ansatte eller selskaper på oppdrag fra oss (e.eks handelspartnere) som hjelper oss med å behandle forespørselen din. Personopplysningene dine blir ikke videreformidlet til andre tredjeparter enn dette. Salg eller utlån av opplysninger er utelukket.

Vi lagrer et lite utvalg av personopplysninger for tilsyn- og markedsføringsformål så langt loven tillater det. Du kan når som helst komme med innvendinger til denne bruken og lagringen av personopplysningene dine ved å sende en e-post til kundedata.norway@kaeser.com.

Siden KAESER er en global bedrift, kan det være nødvendig å videresende dine personlige opplysninger til lokale datterselskaper eller partnere som har hovedkontor utenfor EØS-området. Dine personlige opplysninger blir ikke videresendt til andre tredjeparter, med mindre vi er pålagt det ved lov eller rettskjennelse.

Sikkerhet

Vi bruker tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte data som forvaltes av oss mot manipulasjon, tap, ødeleggelse og beskyttet tilgang fra uvedkommende.

Lenker til eksterne nettsteder

På nettsidene våre henvises det også til tredjeparts nettsider. Vær oppmerksom på at vi ikke har noen innflytelse over innhold og personvern til eksterne nettsteder og deres eiere.

Informasjonsrettigheter og andre rettigheter

Når det gjelder innsamling og bruk av dine personopplysninger gir du oss ditt samtykke som vil bli registrert.

Ved forespørsel informerer vi gjerne om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Du kan til enhver tid korrigere opplysninger som evt. er feil. Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle samtykket til bruk av opplysningene dine med fremtidig virkning.

Ansvarlig iht. art. 4 GDPR:

KAESER KOMPRESSORER AS
Verpetveien 38
1540 Vestby
Tlf.: +47 64 98 34 00

Personvernombud

Anne Linja
e-post: kundedata.norway@kaeser.com

Ansvarlig lokal myndighet for datavern:

Datatilsynet 
Besøksadresse: Tollbugata 3, 0152 Oslo 
Postadresse: Postboks 458 Sentrum, 0152 Oslo 
e-post: postkasse@datatilsynet.no